Dansk startup vækster massivt i Tyskland: Jesper Buch er med på holdet.

Pressemeddelelse

Guerilla Capital med Jesper Buch i spidsen investerer i trafikalarmproducenten ooono®. Erfaringer fra Just Eat, GoMore & Autobutler skal accelerere ooono’s vækst i Tyskland og fremskynde åbningen af nye europæiske markeder.

Danske bilister har i årevis benyttet trafikalarmer til at dele observationer i trafikken. Det seneste år har ooono investeret i udbrede kendskabet til produktet i Tyskland, hvor væksten for alvor har taget fart.

”Det er ingen hemmelighed, at vi altid har haft internationale ambitioner. Vi har det seneste år bevist, at ooono har et stort potentiale i udlandet. Investeringen fra Guerilla Capital er et stort skulderklap og en klar indikation på, at vi er på rette vej.” udtaler stifter, Christian Walther Øyrabø.

ooono har i første halvår tredoblet sidste års omsætning for samme periode, og forventer at nærme sig en omsætning på 100 mio. DKK i indeværende år. Ambitionen for 2021 er at sælge en million enheder og omsætte for mere end 250 millioner. En målsætning investeringen fra Guerilla Capital skal være med til at sikre.

”Jeg er meget imponeret over udviklingen på det tyske marked, så det var en no brainer for os, da vi fik lov til at være med til at drive selskabet videre” forklarer Jesper Buch.

Mere end en kapitalindsprøjtning
Med Guerilla Capital i ejerkredsen er der lagt op til et partnerskab, som byder på mere end blot kapital.

”Udover kompetencer og netværk kommer vi også med 50% af Safefriend, som er en færdigudviklet overfaldsalarm. Investeringen skal ikke ses som en kapitalindsprøjtning, men et klart signal om, at vi tror på forretningen. Vi glæder os til at arbejde med ooono teamet og vækste forretningen endnu hurtigere.” uddyber Jesper Buch.

Appetit på mere end trafikalarmer
ooono’s trafikalarm har det seneste år gennemgået en større udvikling. I dag er mere end fem millioner bilister forbundet via netværket og produktet virker i +50 lande. Seneste har et strategisk samarbejde med EasyPark vist, at trafikalarmer kan mere end blot advare om fartkontrol.

”Vi har store planer for udviklingen af vores trafikalarm, men vi har også appetit på mere. Med Safefriend får vi et nyt produkt i porteføljen, men vi har flere spændende produkter klar, som vi glæder os til at præsentere.” siger Christian Walther Øyrabø.

Med investeringen indtræder Jesper Buch i ooono’s bestyrelse.

Christian Walther Øyrabø, cwo@ooono.dk , +45 40 74 70 93